Ziris eskapader

Ziris eskapader

Om min blogg

Den här bloggen skriver jag för det är skoj och för att berätta för er om mina äventyr tillsammans med Matte, Husse, Lill-Matte och Lill-Husse. Hoppas att ni får lite trevlig läsning.Mvh Ziri

Sen sist.

Mitt liv som hundPosted by Ziri 2010-09-11 07:52:47
Hej på er, Ziri här.

Sen sist har jag varit på ett par utställningar bla. rasspecialen i Askersund och en internationell utställning på Gotland. Visste ni hur man tar sig till Gotland!? Skitfrän båt, Matte och Husse trodde att jag skulle vara rädd men det var hur lugnt som helst. Utställningarna har gått ganska bra. Jag har varit jätteduktig men de flesta domare tycker att jag är för smal och "under utveckling".

Husse säger att vi ska börja spåra snart igen och det ska bli skitkul! Det verkar vara svårt för människorna att hinna med allt dom vill.

Vi brukar gå en kort promenad här när jag bara ska kissa till exempel som vi kallar att vi går runt ängen. Igår, på kvällen, gick jag runt ängen utan koppel. Inga problem för jag gick ju som jag gör när jag har koppel. Andra människor struntar jag i för jag har ju egna människor.

För ett par dagar sedan var vi i Sörmon och där var ett gäng med Ridgebackar! Jag hade riktigt skoj!

Nu är det frukost tajm! Vi hörs.

//Ziri

Här är jag i Vimmerby och tittar på Emil och hans familj. Trevliga människor som sjöng mycket men dom hade lite konstiga kläder.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.