Ziris eskapader

Ziris eskapader

Om min blogg

Den här bloggen skriver jag för det är skoj och för att berätta för er om mina äventyr tillsammans med Matte, Husse, Lill-Matte och Lill-Husse. Hoppas att ni får lite trevlig läsning.Mvh Ziri

Motion

Mitt liv som hundPosted by Ziri 2010-08-12 19:53:05
Hej på er, Ziri här!

Husse har blivit knäpp! Förut så promenerade vi varje dag och tog ett par cykelturer i veckan. Nu ska det gås och en ny grej! Vi springer nästan varenda kväll. Först går vi bort till ett motionsspår sedan springer vi där och sedan går vi hem. Jag är superduktig att springa med, andra människor tittar jag knappt åt och jag springer vid Husses sida och tycker att det är ganska kul.

Till helgen är det utställning i Askersund så jag hör av mig efter det (om det går bra).

/Ziri


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ziri 2010-08-13 17:48:57

Ja det vore väl kul för dig att komma ut och springa lite. Idag sprang vi jäkligt fort iaf! Dom är bra på att hitta på ursäkter för att slippa att röra på sig de där människorna.

Posted by Hannibal 2010-08-13 00:18:21

Lyllos dig! Min matte har lovat att ta med mig och springa sådär halvfort, men det har inte blivit av än. Hon säger att hon behöver sova lite fler timmar i sträck några nätter först. Pft! Som om det skulle hända ever. Det där människobarnet verkar ju helt obildbar. Lär sig aldrig. Så jag får väl ligga här och sucka. Som hämd fiser jag utan att det hörs. Ganska kul att se när de börjar känna lukten. Ha det gott så länge.