Ziris eskapader

Ziris eskapader

Om min blogg

Den här bloggen skriver jag för det är skoj och för att berätta för er om mina äventyr tillsammans med Matte, Husse, Lill-Matte och Lill-Husse. Hoppas att ni får lite trevlig läsning.Mvh Ziri

Den senaste tiden.

Mitt liv som hundPosted by Ziri 2010-07-22 20:58:13
Hej på er, Ziri här!

Det har hänt så mycket på sistonde så jag vet knappt vart jag ska börja men vi kan ta min semester först. Min familj drog ju till Gotland och jag fick inte följa med. Men det gjorde inte så mycket för jag fick vara hos Nicke och Lotta med My och Tequila. Jag fick springa lös på gamla flygfältet varenda dag och Lotta tog oss på cykelturer. Bada i älven hann vi med en hel del också. Jag hade en super mysig vecka med dom.

Innan semestern var vi i Sörmons grustag och träffade Diva och Atlas, det är två jätteroliga ridgebacks och vi sprang i sanden en bra stund innan vi tröttnade.

Igår skulle Husse grilla och det skulle ta en stund så Matte tog med mig på promenad till hundrastgården där vi busade en lång stund. Jag får vara lös mer och mer nuförtiden och jag är faktiskt jätteduktig på att komma när dom ropar.

Idag har jag och Husse gått på långpromenad, långt för han i alla fall. Vi gick bort till ett motionsspår och gick ett varv där och fy vad myggen tycker om mig! Husse luktar nog för äckligt tror jag.

Annars så har jag och Husse börjat cykla en del och det går jättebra. Och vet ni vad!? Jag och Matte ska snart på lite större utställningar! Det ska bli skoj! Matte är lite nervös men jag är ju gammal i utställningsbranschen så det kommer att gå fint.

Jag ska försöka att skriva lite oftare här för det händer ju skojiga saker här nästan varenda dag.

/Ziri


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.