Ziris eskapader

Ziris eskapader

Om min blogg

Den här bloggen skriver jag för det är skoj och för att berätta för er om mina äventyr tillsammans med Matte, Husse, Lill-Matte och Lill-Husse. Hoppas att ni får lite trevlig läsning.Mvh Ziri

Utställningshelg

Mitt liv som hundPosted by Ziri 2010-06-06 18:13:29
Hej på er, Ziri här!

Den här helgen har jag och Matte kuskat runt på utställningar. Karin var medmed sina hundar också. Igår var vi i Kil och för att vara första utställningen för i år så gick det ganska bra. Det var lite för mycket hundar som var alldeles för nära ringen för att jag skulle kunna koncentrera mig, en hund var till och med så nära att han tyckte att han skulle komma fram och hälsa på mig när jag stod och försökte posera. Vi åkte hem med ett fint omdöme och ett HP iaf.

Idag har vi varit i Filipstad och Matte hade laddat med grillkorv så nu kunde jag koncentrera mig fullt ut och det gav resultat. Vi blev bäst i ras och kom trea i gruppfinalen. Det blev en väldigt lång dag med mycket sol. Matte kom hem med mycket skarpa linjer efter kläderna. Hon ser ut som mitt hemlands flagga (Danmark, röd och vit).

Ni förstår nog att jag är trött nu så vi hörs!

/Ziri


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.