Ziris eskapader

Ziris eskapader

Om min blogg

Den här bloggen skriver jag för det är skoj och för att berätta för er om mina äventyr tillsammans med Matte, Husse, Lill-Matte och Lill-Husse. Hoppas att ni får lite trevlig läsning.Mvh Ziri

Mycket nu.

Mitt liv som hundPosted by Ziri 2010-05-23 15:21:24
Hej på er, Ziri här!

Det händer saker hela tiden tycker jag. Jag får aldrig sova längre.

Igår var det mastodont-spår på schemat. Crille hade lagt ett spår som var hyffsat långt men det jobbiga var terrängen. Det var riktigt snårigt och vatten och Pors överallt men det gick fint. Det var första gången som jag och Husse gick spår som inte ens han visste hur det gick.

Tidigt imorse skulle jag ut och cykla med Husse, innan frukost till och med! Jag gillar och cykla och nu har vi börjat cykla lite längre så det är kul att få springa av sig lite. Efter detta så var jag hos Hannibal och hälsade på i ett par timmar och det är ju alltid skoj.

Sen när vi kom hem så trodde jag att jag skulle få lite lugn och ro ett tag men då skulle Matte klippa gräset och då måste jag ju busa med gräsklipparen och sen tränade jag och Matte utställning på nyklippt gräsmatta. Vi ska snart ställa ut oss, om nån vecka bara och det ska bli riktigt kul!

Imorn ska det tydligen bli spår igen så det är nog läge att sova resten av dagen så vi hörs kära vänner!

/Ziri


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.