Ziris eskapader

Ziris eskapader

Om min blogg

Den här bloggen skriver jag för det är skoj och för att berätta för er om mina äventyr tillsammans med Matte, Husse, Lill-Matte och Lill-Husse. Hoppas att ni får lite trevlig läsning.Mvh Ziri

Mera älgklöv.

Mitt liv som hundPosted by Ziri 2010-05-16 21:04:33
Hej på er, Ziri här!

Idag åkte jag och Husse iväg till Niklas igen och dom försvann direkt upp i skogen och var borta ett tag. När dom kom tillbaka så fick inte jag komma ur bilen utan vi skulle åka och göra massa ärenden. Efter massor av pyssel så åkte vi till Niklas igen och då fick jag äntligen komma ur bilen. Vi gick mot skogen och dom tog med spårlinan så jag hajjade direkt. Mycket riktigt! Husse gick fram och kollade och jag satt så duktigt och väntade på honom, spänd som en sträng. Han kom tillbaka, satte på spårlinan på mig och sa: "Spåra". Sen körde jag. Det var ett riktigt knixigt spår men framförallt var det långt. Det gick inte rakt någonstans utan det var vinklar, över vatten, på och av stigar och upp och ner för massa stora stenar men till slut hittade jag min älgklöv! Mycket stolt var jag när jag bar den tillbaka.

Husse tyckte att jag genade lite för mycket på nåt ställe men det var ju bara för att dom inte hade låtit spåret ligga tillräckligt länge så jag fick ju vind på det och varför gå runt när man kan gå kortaste vägen? Men annars tyckte alla att jag var jätteduktig.

Annars är det mest utställningsträning med Matte som gäller här. Hon kör med mig varenda dag och det går riktigt bra tycker både jag och Matte.

Nu är jag så trött så att ögonen går ihop av sig själva så vi får höras någon annan dag kära vänner!

/Ziri
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.