Ziris eskapader

Ziris eskapader

Om min blogg

Den här bloggen skriver jag för det är skoj och för att berätta för er om mina äventyr tillsammans med Matte, Husse, Lill-Matte och Lill-Husse. Hoppas att ni får lite trevlig läsning.Mvh Ziri

Min Matte.

Mitt liv som hundPosted by Ziri 2010-05-01 08:14:55
Hej på er, Ziri här!

Jag gillar min Matte. Jag gillar henne så mycket att Husse håller på att bli galen. Husse ligger ju mest hemma nu med ett opererat knä så när jag ska ut så är det med Matte och ibland barnen. När jag är ute med Matte så brukar vi inte bara vara ute och gå utan hon hittar alltid på nåt tok. Ibland tar hon en sväng rakt genom en skog, ibland är det en tur till hundrastgården, det är aldrig "bara" en promenad med min Matte.

Igår höll Husse på att bli tokig på mig, Matte och barnen gick iväg och tittade på nån sorts eld och jag och Husse fick stanna hemma. Jag gick ju såklart och la mig vid ytterdörren och väntade på dom men dom kom ju inte tillbaka direkt så jag började att vandra. Jag vandrade runt här hemma och väntade på dom. Till slut tröttnade ju Husse på detta och jag blev kommenderad till min säng så då fick jag ju börja pipa. Husse gillar inte när man piper. När jag hade varit lugn en stund så busade jag och Husse lite iaf. Efter mitt MH-test så köpte dom en stor rep grej till mig som vi brukar busa med och jag tycker att det är riktigt roligt faktiskt. Till slut kom dom iaf och jag blev super-glad och gick och la mig under soffbordet och somnade direkt. Nu var dom ju hemma.

Husse har köpt en sorts lava-sten som han brukar dra över pälsen på mig för att få bort lösa hår med och jag tycker att det är supermysigt. Jag står helt stilla när han drar stenen över mig och sen blir jag väldigt fin efteråt, alldeles slät och glansig.

Husse gjorde något snällt mot Matte häromdagen. I smyg beställde han blanketter från SKK, om man fyllde i dom så skulle Matte också stå med som ägare på mig i deras register. Matte blev jätteglad för nu syns det att det är hennes hund också. Det har det ju alltid varit men nu blev det liksom officiellt.

Vad har hänt mer då? Jo jag har fått börja äta vuxenmat för nu är jag tydligen vuxen. Jag älskar min nya mat! Tydligen är det mer energi i valpmaten jag har ätit och det är då lättare att jag går och blir tjock och det är ju inte bra.

Nu börjar solen titta in i ett fönster här så då ska jag lägga mig i solen, det gör jag varje morgon.

/Ziri


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.