Ziris eskapader

Ziris eskapader

Om min blogg

Den här bloggen skriver jag för det är skoj och för att berätta för er om mina äventyr tillsammans med Matte, Husse, Lill-Matte och Lill-Husse. Hoppas att ni får lite trevlig läsning.Mvh Ziri

Stackars lilla Husse

Mitt liv som hundPosted by Ziri 2010-04-23 06:39:30
Hej på er, Ziri här!

Gud vad skönt det är med vår! Vi har fått massor av energi i hela familjen. Jag har fått komma ut jättemycket nu på sistonde. Sist tex. var jag och Hannibal och tok-sprang i Sörmons grustag och det var hur roligt som helst!

Igår åkte Husse sådär "jobb-tidigt" men jag fick inte följa med. Sen kom han inte hem förrän sent på kvällen och jag blev jätteglad när han kom. Han luktade då konstigt, hade nån sorts pinnar att stödja sig på när han gick och ett stort bandage på knät. Han har tydligen vart hos doktorn och lagat någonting inne i knät. Läskigt men det har gått bra och han kommer att bli bra.

Det som är lite kul med det här är att jag nu får vara ute och gå med Matte jättemycket. Min Matte gillar jag, hon hittar alltid på massor av bus och bus är ju min favoritsysselsättning!

Vi hörs!

/Ziri


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.