Ziris eskapader

Ziris eskapader

Om min blogg

Den här bloggen skriver jag för det är skoj och för att berätta för er om mina äventyr tillsammans med Matte, Husse, Lill-Matte och Lill-Husse. Hoppas att ni får lite trevlig läsning.Mvh Ziri

Konstig dag idag.

Mitt liv som hundPosted by Ziri 2010-04-17 18:13:11
Hej på er, Ziri här!

Idag har det varit en konstig dag. Vi var på nåt som heter MH-test.

Ett MH-test är tydligen när det händer massa helkonstiga saker runt en hela tiden. Först fick jag träffa en tjej som jag och Husse lekte med lite och det tyckte jag var kul. Sen drog det iväg en trasa i skogen och den sprang jag glatt efter men när den stannat nosade jag bara på den och sprang sen tillbaka men andra gången den drog iväg så sprang jag helt enkelt och hämtade den.

Sen vart det lite tråkigt för jag och Husse skulle stå helt stilla i flera minuter men det var lugnt för jag passade på att kissa och bajsa då men annars höll jag mig lugn. När vi fick börja ha skoj igen så dök det upp en grönklädd helkonstig figur ur skogen och ville leka med mig och det var jag ju såklart med på direkt, jag såg ju att det var en tjej med konstiga kläder bara. Sen gick vi vidare och rätt vad det var så hoppade det upp en gubbe alldeles framför oss och då skvatt jag rätt bra men Husse stod ju kvar så jag gick fram till dom och kollade läget och det var inte ens en riktig gubbe! Sen var vi tvungna att gå förbi den där låtsasgubben ett par gånger men jag brydde mig inte om den. Vi gick vidare och rätt vad det var så skramlade det till som bara den i skogen men jag backade inte ens och efter en liten stund gick jag fram och kollade vad det var och det var ju bara skrot.

Sen vart det lite läskigare för det dök upp två spöken i skogen och dom kom närmare och närmare så jag ställde mig lite bakom Husse och försökte att skälla bort dom så gott jag kunde men sen gick Husse fram till dom och tog av dom huvor och det var vanliga tjejer under huvorna så då gick jag fram och hälsade jag med. Efter detta så skulle vi leka igen och det smällde i skogen och jag kom av mig lite i leken men fortsatte strax och då small det igen och jag kom av mig lite igen men sen fick vi stå still när det small två gånger och det var ingen fara.

Sen var man MH-testad, inga problem!

Mina två syskon som bor här, Balto och Elsa, var med också och dom var också jätteduktiga!

På eftermiddagen tog vi en tur in till Niklas och jag busade en hel del med lilla Tequila så ni kan nog förstå om jag måste gå och vila nu! Vi hörs!

/Ziri


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.