Ziris eskapader

Ziris eskapader

Om min blogg

Den här bloggen skriver jag för det är skoj och för att berätta för er om mina äventyr tillsammans med Matte, Husse, Lill-Matte och Lill-Husse. Hoppas att ni får lite trevlig läsning.Mvh Ziri

Tråkigt och kul

Mitt liv som hundPosted by Ziri 2010-03-10 18:31:29
Hej på er, Ziri här!

Igår hade jag tid hos doktorn för vaccination. Det är ju inte så kul men både Husse och Matte tyckte att jag var jätteduktig. Först var jag lite fjantig men det gick över direkt när Husse och Matte gick in först. Tjejen som gav mig sprutan var jättesnäll och gav mig några godisar på golvet och medans jag åt dom passade hon på att ge mig en spruta i nacken. Dom är alltid så luriga människor, har ni tänkt på det?

Efteråt åkte vi till ett kul ställe, My och Rossis hem. Vi skulle köpa mat åt mig men precis när vi kom så skulle My, Rossi och lilla Tequila ta med sina människor ut på flygfältet för lite bus och Matte tyckte att det lät som en jättebra ide'. Husse var lite gubbig för han ville åka direkt hem och ligga i soffan och tro att han är sjuk men som vanligt så är det ju tjejerna som bestämmer. Jag sprang och busade med de andra och till och med gamle Rossi var med och sprang och hade roligt. När vi började bli färdiga så kom det två lösa hundar en bra bit bort och då ropade våra människor in oss så att det inte skulle bli nåt bråk. Jag kom direkt för jag skiter väl i andra hundar =)

Efter den här fullspäckade eftermiddagen så var det bara att åka hem och sova bort resten av dagen. Matte tog mig på en liten promenad bara för hon tycker att jag är så mysig att gå med när jag är lite trött. Taskigt tycker jag för jag vill ju bara sova!

/Ziri