Ziris eskapader

Ziris eskapader

Om min blogg

Den här bloggen skriver jag för det är skoj och för att berätta för er om mina äventyr tillsammans med Matte, Husse, Lill-Matte och Lill-Husse. Hoppas att ni får lite trevlig läsning.Mvh Ziri

Är det vår på gång tro?

Mitt liv som hundPosted by Ziri 2010-03-06 14:34:51
Hej på er, Ziri här!

Imorse var det -19 och nu är det nästan 2 plus grader. Konstigt men jag och Husse drog fördel av vädret och gick ut på en promenad, annars är det mest Matte som går med mig men idag orkade Husse sig ut. Han har nog vart hemma för mycket och nästan växt fast i soffan de senaste dagarna.

Vi gick iaf en bra bit och jag fick gå utan koppel hela tiden sen gick vi ut på ett gärde och då satte Husse på mig ett jättelångt koppel så att han skulle slippa hålla koll på vägen om det kom någon. Sen kastade vi en orange plast apportör som jag glatt sprang efter men jag struntar ju såklart i att komma tillbaka med den då det är roligare att leka själv med den. Husse gav upp ganska fort och muttrade något om: "Hon förstår ju ingenting..." och "Vi får hårdträna detta till våren". Hårdträna lek? Konstig han är men vi hade en rolig bus-stund med pinnar och spring i snön.

När vi kom hem så tog dom bort skavsårsplåstren jag har haft på öronen och på det ena örat satt det ganska hårt i min päls så det tyckte jag inte var så roligt men jag ormade mig bara lite sen fick dom ta bort det. Öronen såg jättefina ut, hårlösa iofs men inga sårskorpor och inga sår. På det ena är det en liten antydan till sår så vi ska se hur det ser ut imorgon om vi ska ha plåster på det i en vecka till.

Nu ska jag lägga mig i sängen och gnaga i en tuggboll jag fick av Matte imorse.

Ha det skoj i vårvärmen!

/Ziri