Ziris eskapader

Ziris eskapader

Om min blogg

Den här bloggen skriver jag för det är skoj och för att berätta för er om mina äventyr tillsammans med Matte, Husse, Lill-Matte och Lill-Husse. Hoppas att ni får lite trevlig läsning.Mvh Ziri

1 år idag!

Mitt liv som hundPosted by Ziri 2010-03-04 09:21:57
Hej på er, Ziri här!

Idag fyller jag 1 år! Stort grattis till mig. Jag har fått ett stort märgben som jag gnager frenetiskt på. Dagen till ära får jag vara hemma och ta det lugnt för lill-matte är sjuk så Husse är hemma.

Vad har hänt sen sist då? Ja det är väl inget speciellt egentligen men jag kan väl dra lite av vad som händer. Det är fruktansvärt mycket snö ute och nu är det lite varmare så jag tycker att det är jätteskoj! Jag springer gärna upp i de högsta snöhögarna och rusar och hoppar upp och ner i all snö.

Jag behöver inte alltid ha koppel på mig längre för jag kommer när människorna ropar på mig, iaf när det inte är någon annan runt omkring oss men när vi är själva så brukar jag gå bredvid Husse eller Matte utan koppel.

Mina öron har inte mått så bra av kylan, jag har fått sår längst ut på öronen som aldrig läker. Nu har jag haft skavsårsplåster på öronen i snart en vecka så vi får se hur det ser ut när vi tar bort dom. Plåstren sitter jättebra och jag bryr mig inte det minsta om att dom sitter där.

Det var väl allt för nu så ha det så bra där ute!

/Ziri