Ziris eskapader

Ziris eskapader

Om min blogg

Den här bloggen skriver jag för det är skoj och för att berätta för er om mina äventyr tillsammans med Matte, Husse, Lill-Matte och Lill-Husse. Hoppas att ni får lite trevlig läsning.Mvh Ziri

Fullt ös med Matte

Mitt liv som hundPosted by Ziri 2010-01-22 08:59:51
Hej på er, Ziri här!

Igår eftermiddag var jag ute med Matte och busade, Anna och Isa var med också. Vi gick ganska långt först men det är ju inte så kallt längre så det var bara skönt. Till slut kom vi till hundrastgården, där är det ju alltid skoj. Jag och Isa sprang och busade ganska länge. Vi fick springa av oss ordentligt. Sen kom det lite andra hundar så vi gick vidare på lite promenad. Vi gick på en gångväg ute i skogen, vet ni vad Matte gjorde då? Hon släppte mig lös! Det har hon aldrig gjort förut. Vet ni hur jag belönade henne då? Klart att ni inte vet för ni var ju inte med. Jag belönade henne genom att vara jätteduktig. Jag gick lite före dom och kollade lite, sen sprang jag lite men inte speciellt långt bort från Matte. Efter en stund släppte Anna lös Isa också och då sprang vi lite längre bort men inte så långt bort så att vi fick något skäll.

Imorse när jag gick morgonpromenad med Matte så fick jag gå de sista kvarteren lös igen! Den här gången var vi ju inte ens i skogen. Matte gick och kastade lite godis ibland så jag brydde mig inte om någon eller något annat. Undrar ibland om Matte har blivit lite knäpp.

På kvällarna har jag börjat få min mat lite tidigare än förut, då har jag inte sån panik att komma ut på morgonen. Det tycker Husse och Matte är skönt, ganska skönt för mig också att slippa gå direkt från sängen ut i kylan.

/Ziri