Ziris eskapader

Ziris eskapader

Om min blogg

Den här bloggen skriver jag för det är skoj och för att berätta för er om mina äventyr tillsammans med Matte, Husse, Lill-Matte och Lill-Husse. Hoppas att ni får lite trevlig läsning.Mvh Ziri

Torsdagen.

Mitt liv som hundPosted by Ziri 2010-01-14 18:20:39
Hej på er, Ziri här!

Idag har jag återigen varit med Husse på jobbet och det var väl okej. Det är inte jättekul men det är okej. Jag hoppar in i jobbarbilen självmant nuförtiden iaf.

Vi jobbade inte så länge. När vi kom hem efter lunch så gick jag, Husse och Matte och hämtade barnen. Vi tog med deras Bob och så gick vi på promenad allihop. Barnen åkte efter på Boben och jag gick så duktigt i koppel.

När vi promenerat färdigt så trodde jag att VI skulle gå hem men det var tydligen bara jag! Matte släppte in mig och sa att hon snart skulle komma tillbaka. Jag började såklart protest-pipa men då var det som att Matte stod och smög på mig för hon slet upp dörren och sa åt mig att skärpa mig. -"Ok då." Jag la mig att sova en stund sen kom dom tillbaks med massa matkassar från affären. Jag är inte själv ofta men nu ska det tydligen bli ändring på det. Dom ska börja träna mig på att vara själv säger dom. Jag kan ju vara själv men det är ju inge kul. Jag är ju hellre med mina människor.

Nu ska jag sova bort lite tid så att det blir kvällsmat någon gång.

/Ziri