Ziris eskapader

Ziris eskapader

Om min blogg

Den här bloggen skriver jag för det är skoj och för att berätta för er om mina äventyr tillsammans med Matte, Husse, Lill-Matte och Lill-Husse. Hoppas att ni får lite trevlig läsning.Mvh Ziri

Jobbat.

Mitt liv som hundPosted by Ziri 2010-01-12 20:51:36
Hej på er, Ziri här!

Idag har jag varit med Husse på jobbet. Vi var ute lite men jag låg mest och sov i bilen. Varmt och skönt där med mitt täcke på och så har Husse fixat en fläkt som blåser så skönt så.

Vi kom hem lite tidigare så vi hann med en ganska lång promenad innan lill-husse och lill-matte skulle hämtas på deras jobb. Deras jobb heter dagis.

Sen låg jag mest och sov tills Matte kom hem från sitt jobb. Då tog hon med mig på promenad.

Både Husse och Matte tycker att jag börjar gå väldigt bra i koppel. Matte använder en sele som gör att jag inte kan dra i kopplet. Hon använder den nu när det är så halt ute för hon tror att jag kan dra omkull henne, det kan jag ändå men det vet inte hon, väntar bara på rätt tillfälle. Husse använder vanligt halsband och tycker att jag har blivit väldigt duktig nu när vi har börjat gå lite mer regelbundna promenader. Ibland drar jag ju iväg när det finns något spännande men jag har lärt mig att jag inte får så jag avbryter så fort dom säger till. Jag brukar inte ens försöka dra iväg när vi möter en annan hund, det tycker mina människor är skönt.

Ska pipa lite nu så att jag får min kvällsmat nån gång!

/Ziri