Ziris eskapader

Ziris eskapader

Om min blogg

Den här bloggen skriver jag för det är skoj och för att berätta för er om mina äventyr tillsammans med Matte, Husse, Lill-Matte och Lill-Husse. Hoppas att ni får lite trevlig läsning.Mvh Ziri

Denna kalla vinter

Mitt liv som hundPosted by Ziri 2010-01-11 18:33:58
Hej på er, Ziri här!

För det första så har inte Husse tröttnat än. Vi är ute och går i ca 40 minuter varenda kväll, fort ska det gå också så man hinner ju knappt lukta på någonting men jag gör så gott jag kan. Minst -15 är det när vi ska ut också. Är det kallare än -15 så brukar jag få ha mitt täcke, det är varmt och skönt men uuhhh vad det kliar. Måste stanna och skaka på min varannan minut. Hoppas att han tröttnar snart eller att det blir vår.

För det andra så ska jag faktiskt slippa att följa med Husse idag! Detta har jag Matte att tacka för... eller tacka o tacka förresten! Hon har haft med mig utomhus nästan hela dagen. Jag vet inte hur länge vi var ute men det blödde bra i ena tassen när vi kom hem iaf. Jag skär mig mellan trampdynorna på den vassa snön ibland när jag härjar mycket ute. Ingen fara men det blir fint på hallgolvet när vi kommer hem hihihi. Enda gången jag slapp att vara ute var en timme när Matte var hos frisören och klippte lite på sin päls.

Husse vill att det ska bli vår snart så att vi kan köra lite viltspår och det vill jag också. Vi ska göra nåt som heter anlagsprov till våren säger han. Det måste man göra för att få tävla i viltspår. Det ska bli skoj att få komma ut i skogen igen.

Ha det bra i kylan!

/Ziri