Ziris eskapader

Ziris eskapader

Om min blogg

Den här bloggen skriver jag för det är skoj och för att berätta för er om mina äventyr tillsammans med Matte, Husse, Lill-Matte och Lill-Husse. Hoppas att ni får lite trevlig läsning.Mvh Ziri

Sen sist.

Mitt liv som hundPosted by Ziri 2010-01-06 20:36:06
Hej på er, Ziri här!

Nu var det ett tag sen jag skrev här och det beror på att det har varit fullt upp och att jag har helt enkelt glömt.

Jag hoppas att ni undrar vad jag har gjort sen sist så det ska jag berätta. Jag och Matte var ju på en jättestor hund utställning i Stockholm och det gick väl sådär kan man säga. Jag åkte inte ut först men det kunde ha gått bra mycket bättre. Dom som anordnade utställningen hade lagt skitläskiga mattor i ringen som vi skulle springa på. Jag springer inte på några mattor utan jag lägger mig på dom! Så var det med det.

Nu på sistonde har vi inte gjort så mycket för det är tjugo minus hela tiden. Ett besök i hundrastgården häromdagen blev det iaf. Jag sprang av mig ordentligt med de andra hundarna men tassarna gjorde lite ont efteråt men det ordnade sig fort.

Vi har börjat gå ordentliga promenader på kvällarna nu och det är det ju alldeles för kallt för men det fattar inte Husse och Matte. Hoppas att det blir vår snart!

Vi hörs!

/Ziri