Ziris eskapader

Ziris eskapader

Om min blogg

Den här bloggen skriver jag för det är skoj och för att berätta för er om mina äventyr tillsammans med Matte, Husse, Lill-Matte och Lill-Husse. Hoppas att ni får lite trevlig läsning.Mvh Ziri

Efter sjukdomen

Mitt liv som hundPosted by Ziri 2009-12-06 10:05:26
Hej på er, Ziri här.

Veterinären ringde till Husse och bekräftade urinvägsinfektion så nu äter jag pencillin. Det är ganska stora, rosa tabletter som jag äter själv. Ingen som behöver tvinga i mig något ätbart inte. Äter också c-vitamin tabletter utan problem. Jag var symptomfri redan dagen efter vi hade varit hos veterinären och nu är jag på topp igen.

Nästa helg ska ju jag och Matte på någon stor utställning så igår var vi på ett ställe som heter Skutberget och tränade med min syster Elsa. Det spöregnade och om jag ska vara ärlig så var vi ganska dåliga båda två. Jag ville mest studsa och leka men jag var helt utvilad innan så det trodde Matte att det berodde på i alla fall. Efter en ganska liten stund i spöregnet så åkte vi bort till Sörmons grustag så att vi fick springa lite. Det var jag, syrran Elsa och hennes sambos Spice och Igloo. Det var superbrant att springa där men jag och Elsa kämpade på och hade det väldigt roligt. Vi vart väldigt trötta av att springa där och jag spenderade större delen av eftermiddagen i min bädd. Både jag och Elsa var ganska duktiga på att komma när människorna ropade. Ibland tyckte dom att vi kom för långt ifrån dom så då ropades det och då kom vi lite närmare och då höll dom tyst.

Idag har Husse hjälpt mig att få in lite nya saker på min hemsida, http://ziri.jochnick.com. Lite nya bilder, lite info om kurser jag har gått och lite om utställningar vi ska på.

Nu ska barnen gömma godis åt mig i vardagsrummet, det tycker både jag och dom är kanonroligt.

/Ziri