Ziris eskapader

Ziris eskapader

Om min blogg

Den här bloggen skriver jag för det är skoj och för att berätta för er om mina äventyr tillsammans med Matte, Husse, Lill-Matte och Lill-Husse. Hoppas att ni får lite trevlig läsning.Mvh Ziri

Lite sjuk eller nåt idag

Mitt liv som hundPosted by Ziri 2009-12-03 20:27:57
Hej på er, Ziri här!

Inatt tyckte Husse och Matte att jag var jobbig men det var jag inte. Jag var bara väldigt kissnödig vid halv-två tiden. Sen pep jag ett tag till och kissade sen i sängen vid halv-fem snåret. Ett bra sätt att få upp slöfockarna kan jag lova och då äntligen förstod dom att något var fel. Jag kissade sen var 10e minut, varav en gång till inne, ända tills jag och Husse åkte till jobbet.

På jobbet småkissade jag så fort jag fick komma ur bilen. Det vart lite lugnare men det var nu det började komma blod när jag kissade. Efter lunch fick jag åka till doktorn där dom försökte att få mig att kissa i en skål. Några droppar fick dom till slut.

Doktorn sa att jag antagligen har urinvägsinfektion, det ska dom ta reda på tills imorn med hjälp av mina kissdroppar dom fick. Hon sa att det skulle kunna vara mitt första löp som ska börja, då kan det bli lite konstigt med kisseriet men det lutar åt urinvägsinfektion.

Jag har varit väldigt slö nu på eftermiddagen men det förstår ni väl att det tar på krafterna att kissa så ofta som jag har gjort?

Ni får rapport imorgon om min hälsa.

/Ziri