Ziris eskapader

Ziris eskapader

Om min blogg

Den här bloggen skriver jag för det är skoj och för att berätta för er om mina äventyr tillsammans med Matte, Husse, Lill-Matte och Lill-Husse. Hoppas att ni får lite trevlig läsning.Mvh Ziri

Simskolan klar!

Andra månadenPosted by Ziri 2009-06-29 17:52:19
Hej på er, Ziri här!

Idag har jag lärt mig att simma! Jovisst det var ju sprätt-lätt! Det var så varmt idag så Crille och Husse tog med mig och My till Sörtjärn och där hittade vi en perfekt liten strand där vi badade alla fyra och när Husse var utanför mig i vattnet så ville jag ju till honom och då bara simmade jag dit, inga problem! My simmade också, hon var jätteduktig på att simma. Det var väldigt skönt för oss att svalka av oss i vattnet en stund.

Idag är det två månader som jag har bott här så det är kul. Tyvärr ska moster My flytta hem imorn så det kommer att bli lite tomt här men då får ju Husse och Matte mer tid för lilla-mig så det blir nog bra.

Vi hörs alla kompisar!

//Ziri

Måndag igen då.

Andra månadenPosted by Ziri 2009-06-29 06:45:23
Hej på er, Ziri här!

Nu var det ett par dagar sen jag skrev något här och jag skyller på värmen och på att moster My bor här så det är fullt upp. Vi har haft en jättevarm men väldigt trevlig helg.

Nu är allt staket klart på vår baksida så nu är det tätt åt alla håll utom mot häcken där det är lite för stora hål så jag kan smita igenom där men det ska vi komplettera ikväll med lite kompostgaller.

Igår var vi hela familjen i Rottneros park och promenerade omkring och tittade, jättemysigt. Otroligt varmt var det men vi klarade oss bra, lite slitna efteråt men inte så farligt.

Annars har vi bara haft det skoj i helgen. Vi har umgåtts en del med våra hundkompisar Isa och nyinflyttade Nemo.

Imorn ska My hem till sig igen och det kommer att bli jättetomt här då tror jag.

Imorn ja, då är det 2 månader sen jag flyttade hit. Det tycker jag att vi kan fira med ett grisöra eller något annat smaskens! Eller vad säger ni Husse och Matte?

Ha det bra i värmen!

//Ziri

Värme!

Andra månadenPosted by Ziri 2009-06-24 20:17:07
Hej på er, Ziri här!

Det är så otroligt varmt så varken jag eller moster My orkar göra någonting speciellt på dagarna. Vi ligger bägge två och slappar nu efter att inte ha gjort någonting alls idag. Vi ha varit med Husse på jobbet idag och vi sov mest så det var ju okej.

Imorn ska vi med Husse till jobbet och då ska vi mest sova så det blir ju okej.

Vi hörs för vidare rapportering.

//Ziri

Värme och sol!

Andra månadenPosted by Ziri 2009-06-23 21:12:39
Hej på er, Ziri här!

Idag har det varit varmt och skönt. Så roligt att det inte regnar nuförtiden.

Matte tog en himla lång promenad (My alltså). Jag och Husse var ute en timme och busade bara alldeles nyss, vi tränade lite också men det är mycket lek men ibland måste jag göra någonting dumt som han säger. Jag brukar göra det ganska bra nuförtiden för då kanske man får lite godis.

Nu ska jag ut och kissa lite bara så blir det sängen sen.

Natti natt!

//Ziri

Första arbetsdagen med My.

Andra månadenPosted by Ziri 2009-06-22 17:24:51
Hej på e, Ziri här!

Nu har vi kommit hem från jobbet jag, Husse och My. Det var en varm dag men jag och My höll för det mesta till i bilen som hade massor av öppna dörrar och fönster så det var riktigt svalt och skönt.

När vi kom hem gick vi omkring lite i området här för att rasta oss hundar en stund och jag och My är jätteduktiga på att gå tillsammans.

Nu ska Husse snart ut och gå en långpromenad med My för hon behöver ju, som sagt, röra sig lite mer än lilla-mig.

Vi hörs!

//Ziri

Första natten med My.

Andra månadenPosted by Ziri 2009-06-22 09:39:05
Hej på er, Ziri här.

Nu är första natten med moster My avklarad och det gick bra. Vi gick och la oss och somnade med bäddarna bredvid varandra.

Tidigt imorse åkta vi allihop och lämnade barnen på dagis. Husse gick till bilen med lill-matte till fots, lill-husse i en barnvagn och mig och My i koppel och märkligt nog gick det lugnare till än när My inte är med. Jag sköter mig jättebra när jag har moster här.

När vi kom tillbaka så fick jag sitta kvar i bilen och äta frukost medan Husse gick på en promenad med My men det var inget problem för det är jag ju van och My behöver ju komma ut och röra på sig på ett annat vis än lilla-jag och min lilla valp-kropp.

Idag ska vi till Kil och jobba fast först ska Husse till doktorn en sväng för han har fått någon sorts irritation i sitt ena öga. Crille kommer snart och han ska passa mig och My medan Husse är hos doktorn.

Ha en bra dag nu när det är lite värme!

//Ziri

Mysan är här!

Andra månadenPosted by Ziri 2009-06-21 17:51:30
Hej på er, Ziri här!

Nu är My här och det är jättebra. Jag är väldigt lugn och duktig. Lyder Husse och Matte bättre också för jag blir inte så uppvarvad på en gång. Vi har faktiskt sovit en stund tillsammans i My's säng så man kan lugnt säga att vi håller sams.

Nu ska jag fortsätta att ligga och vila alldeles bredvid My's bädd och vänta på att hon kommer upp så att jag kan se om jag kan busa upp henne, jag får antagligen skäll, för man ska inte busa inne, men det är det värt.

//Ziri

Moster My

Andra månadenPosted by Ziri 2009-06-21 07:11:44
Hej på er, Ziri här!

Det blev inget bus på Skutberget igår för det regnade som tusan då men Niklas ska visa oss lite idag för vi ska dit om några timmar och hämta min moster som heter My. Jovisst hon ska bo här i en vecka! Så himla roligt! Henne ska jag busa med ordentligt.

Vi hörs senare!

//Ziri

Next »