Ziris eskapader

Ziris eskapader

Om min blogg

Den här bloggen skriver jag för det är skoj och för att berätta för er om mina äventyr tillsammans med Matte, Husse, Lill-Matte och Lill-Husse. Hoppas att ni får lite trevlig läsning.Mvh Ziri

God kväll!

Fjärde veckanPosted by Ziri 2009-05-28 21:20:03
Hej på er, Ziri här!

Nu är det snart läggdags här och jag har laddat med att sova en hel del precis som vanligt.

Vi har klippt mina klor så jag blev jättefin, dom är aningens för långa så vi försöker att korta ner dom men det tar tid för det är ju en pulpa i vägen.

Dagens vikt är 14,2 kg. Jag har gått upp 6,5 kg på de fyra veckorna jag har bott här.

Vi hörs imorgon!

//Ziri

Nu är jag sur!

Fjärde veckanPosted by Ziri 2009-05-28 17:06:29
Hej på er, Ziri här!

Nu sitter jag i min bur och surar! Jag har ju inte gjort något fel tycker jag, jag var ju bara lite busig. I och för sig bet jag i precis allt och lyssnade inte när dom försökte säga till mig att sluta men ändå!

Vi har precis varit och hämtat barnen, jag och Husse. Matte är på sitt jobb och där ska hon vara ända tills imorgon.

Eftermiddagen har varit lugn, bara slöat. Jag och Husse var ensamma hemma så vi passade på att vila ordentligt.

I morgon ska det tydligen bli bättre väder så då ska jag och Husse jobba och det ska bli skoj. Hoppas att Hannibal ska följa med, han är stor, jättestor, men ändå väldigt spännande.

Vi hörs!

//Ziri

Elaka doktorn!

Fjärde veckanPosted by Ziri 2009-05-28 12:56:14
Hej på er, Ziri här!

Nu ska ni få höra om en elak en! Jag var hos något som heter veterinären förut och vet ni vad hon gjorde? Hon stack en nål i min nacke! Taskigt va? Dom sa att det var något sorts vaccin men jag fick ju vaccin när jag var liten så det tror jag inte på! Vad det än var så får jag träffa andra hundar om några hundar nu, jag ska bara utveckla något som heter antikroppar... men min kropp jag har nu då? Vad kommer att hända med den?

Det regnar något alldeles förskräckligt ute så jag vet inte om vi ska göra så mycket mer idag, man ska tydligen ta det lite lugnt efter att någon har stuckit en nål i nacken på en.

Ha det så skoj så länge!

//Ziri

Dagens göromål.

Fjärde veckanPosted by Ziri 2009-05-28 08:53:39
Hej på er, Ziri här!

Nu har jag fått klart för mig vad jag ska göra idag, i alla fall till att börja med. Först ska jag, Husse och barnen skjutsa Matte till frisören, vad nu det är för något? Jag tror att det har med hennes päls att göra.

Sen ska jag till doktorn och få någon sorts spruta, det känns taskigt men jag hoppas att det är något jag verkligen behöver. Det är Husse och lill-matte som ska med mig dit tror jag.

Eftermiddagen är fortfarande ganska oplanerad som jag har förstått det, beror väl lite på vädret kanske.

Vi hörs senare!

//Ziri

God morgon!

Fjärde veckanPosted by Ziri 2009-05-28 06:15:50
God morgon på er, Ziri här!

Igår kunde jag inte logga in på bloggen så det blev inte så mycket skrivet men det fanns väl inte så mycket att skriva om heller. Vi var mest hemma och myste och busade, Matte kom inte hem från sitt jobb förrän sen på kvällen så henne hann jag knappt busa med någonting igår.

Idag regnar det som bara den så vi får se vad som händer idag.

//Ziri

Hemma igen!

Fjärde veckanPosted by Ziri 2009-05-27 13:17:01
Hej på er, Ziri här!

Idag har jag varit med Husse på jobbet igen. Idag jobbade vi inte så länge men jag var jätteduktig hela tiden den här gången.

Nu är jag och Husse ensamma hemma och vi ligger i soffan och halvsover nu men snart ska jag äta lite sen ska vi ut i det fina vädret.

Ha det så skojj!

//Ziri

God natt!

Fjärde veckanPosted by Ziri 2009-05-26 22:02:00
Hej på er, Ziri här!

Här har allt varit lugnt, har sovit, busat och ätit. Vi får se om det blir något roligare att skriva om imorgon.

Sov så gott!

//Ziri

Trött efter jobbet igen

Fjärde veckanPosted by Ziri 2009-05-26 18:17:17
Hej på er, Ziri här!

Nu har vi kommit hem från jobbet, det var ett tag sen iofs men vi är hemma i alla fall. Det har varit en lång dag med mycket jobb. Jag var ganska duktig och sov mycket i bilen men när Husse var uppe på byggnadsställningen så såg jag ju honom genom rutan så då pep jag lite på honom för att locka på honom men det fungerade inte så då provade jag att klättra runt inne i buren och pipa men det fungerade inte heller så jag gav upp och sov istället.

Jag har varit jätteduktig med maten idag, redan halv ett hade jag ätit upp två av dagens tre mål. Annar brukar jag inte ha slut på lunchen förrän efter klockan fyra. Det har varit mycket bus ett par dagar nu så då får man lite aptit kanske eller så var jag rädd att stora Hannibal skulle ta maten från mig.

På väg hem från jobbet så stannade vi till hos Niklas och Lotta för Husse skulle hämta något. Då passade jag på att busa upp Tequila ordentligt.

Jag och barnen låg och tittade på Bolibompa här men jag ska gå till min bädd och sova lite nu för man måste ju ha lite ny ork för att klara en dag imorgon!

Vi hörs!

//Ziri

Next »