Ziris eskapader

Ziris eskapader

Om min blogg

Den här bloggen skriver jag för det är skoj och för att berätta för er om mina äventyr tillsammans med Matte, Husse, Lill-Matte och Lill-Husse. Hoppas att ni får lite trevlig läsning.Mvh Ziri

Sen onsdagskväll

Tredje veckanPosted by Ziri 2009-05-20 22:39:26
Hej på er, Ziri här!

Nu är det sent och jag måste gå och lägga mig så jag skriver mer om eftermiddagen och kvällens händelser imorgon. Ville bara berätta att jag nu väger 12,1 kg! Det ni!

//Ziri

Onsdag igen då!

Tredje veckanPosted by Ziri 2009-05-20 05:23:40
God morgon på er, Ziri här!

Idag var det lill-husse som drog igång uppstigandet, inte jag! Det verkar bli fint väder idag och alla här är lediga så idag blir det nog mysigt. Vi får se vad man kan hitta på, antagligen blir det lugnt och kolla in lite gräsmattor runt vårat hus.

Vi hörs senare!

//Ziri

Kvällen

Tredje veckanPosted by Ziri 2009-05-19 21:35:59
Hej på er, Ziri här!

Idag har jag blivit vägd igen och vägde in på 11800gram. Husse och Matte tycker att jag växer jättefort och det kanske jag gör men jag tycker att det fungerar jättebra. Nu äter jag allt dom ge mig också så nu kommer det kanske att gå ännu fortare, då får dom nog spel!

Idag har jag varit ute på gräsmattorna här runt omkring en del och det har varit skoj sen var jag hemma med Matte och lill-matte och busade lite med dom.

Annars har kvällen varit ganska lugn.

Vi hörs imorn!

//Ziri

Jobbigt jobb

Tredje veckanPosted by Ziri 2009-05-19 09:16:04
Hej på er, Ziri här!

Oj vad vi jobbar jag och Husse, det är papper överallt! Fast egentligen är det bara Husse som jobbar för jag är ju så trött efter att ha gått upp så tidigt.

Vi ska nog gå ut i det trista vädret snart för lite förmiddagsbus.

Förresten! Imorse hälsade jag på två igelkottar, synd att jag inte fick gå fram och pussa på dom för Husse för dom såg jättesnälla ut! Hoppas att dom kommer och hälsar på mig fler gånger.

//Ziri

Tidigt

Tredje veckanPosted by Ziri 2009-05-19 05:57:54
God morgon på er, Ziri här!

Nu har jag väckt hela familjen och busat lite med dom så nu ska jag nog gå och lägga mig en stund. Hihi

Inatt var jag och Husse ute och kissade klockan ett, Husse tror att jag vill ut bara för att jag inte kan sova och vill ha lite sällskap bara. Lite kissnödig är jag ju, lite lite...

Matte jobbar idag och barnen ska till dagis så det blir jag och Husse som ska jobba hemma idag tydligen. Vi ska greja med massor av papper.

Vi hörs!

//Ziri

Kollad

Tredje veckanPosted by Ziri 2009-05-18 21:47:50
Hej igen, Ziri här!

Nu är jag kollad igen, inga fästingar, klorna klippta och vikten ligger på 11,3kg. Allt är hur bra som helst så nu ska vi sova här.

Natti natt!

//Ziri

Måndags kväll

Tredje veckanPosted by Ziri 2009-05-18 21:32:55
Hej på er, Ziri här!

Idag har vi varit ganska lata, vart mest hemmamys och hemmabus. En bra dag som det inte har hänt så mycket på helt enkelt.

Matte jobbar och ska göra det hela natten.

Idag har jag varit jätteduktig och ätit upp maten ordentligt. Dom har ju börjat ta bort matskålen så jag får passa på när den väl står framme.

Ska väga mig snart när jag har ätit upp kvällsmaten, ska bli spännande att se hur mycket jag har växt.

Vi hörs!

//Ziri

Måndag morgon

Tredje veckanPosted by Ziri 2009-05-18 06:21:56
Hej på er, Ziri här!

Bloggade visst inte så mycket igår, det finns inte tid till allt ibland. Vad gjorde vi igår då? Jo det var en hel del det. Först hade vi besök från Kil, det var kul att få träffa lite nya männsikor. Dom följde med oss till en lekpark också, barnen lekte där och hade skoj, själv låg jag mest och myste i solen med en pinne att tugga på.

När dom åkte hem så tog vi en sväng till Isa för att kolla hur det går för henne och hennes Matte med deras staket. Det verkade gå fint såg det ut som.

Vi var ute och lämnade ett paket till Signe på Gråberg också fast jag fick inte se henne, dom var bara inne i 5 minuter men jag hade väl också ha fått följt med? Jag fick sitta i bilen ja...iofs sov jag och märkte ingenting men ändå!

Sen åkte vi hem tror jag, om jag inte glömt någonting. Jag, Husse och lill-husse var ute en sväng till och busade lite sen sov jag i några timmar.

Sen myste jag, Husse och Matte i soffan, som det verkar som att jag får vara i nuförtiden. Så länge det är dom som säger att jag ska komma upp så får jag men försöker jag själv så får jag inte men nu har jag kommit en bit på vägen mot total soff-kontroll och jag ska nog kämpa på!

Vi glömde att väga mig igår så det får bli ikväll istället.

//Ziri

Next »