Ziris eskapader

Ziris eskapader

Om min blogg

Den här bloggen skriver jag för det är skoj och för att berätta för er om mina äventyr tillsammans med Matte, Husse, Lill-Matte och Lill-Husse. Hoppas att ni får lite trevlig läsning.Mvh Ziri

Vägd och klar för natten

Andra veckanPosted by Ziri 2009-05-13 22:02:56
Hej på er, Ziri här!

Det var som dom trodde att jag blivit magrare. Jag väger nu 10kg exakt. Jag har gått ner 100g från i förrgår, inget att oroa sig men det får ju inte fortsätta. Det gör det nog inte nu när jag slipper det där äckliga vattnet i maten.

Sov gott!

//Ziri

Kväll

Andra veckanPosted by Ziri 2009-05-13 21:28:09
God kväll på er, Ziri här!

Jo det blev som jag trodde, jag fick inte följa med in i nån affär. Jag, Husse och lill-husse åkte bil en stund istället.

Idag har jag vart med Husse och fixat till hans cross som han sålde idag, jag satt i bilen och tittade på honom när han grejjade och jag var inte alls duktig för jag pep och pep ända tills han stängde bagageluckan då kunde jag slappna av och somna om lite.

På kvällen nu har jag varit så busig och bitig så att jag hamnade i buren en stund men efter det var jag jätteduktig och snäll.

Nu ska jag få lite kvällsmat och sen blir det vägning. Jag har nog inte gått upp lika mycket den här gången för Husse och Matte har inte förstått att jag inte vill ha vatten i maten längre förrän idag. Jag har inte ätit allt någon dg nu men nu får jag inget vatten i längre och nu äter jag bra igen. Jag återkommer senare med vikten.

Hörs sen!

//Ziri

Ny dag, nytt bus

Andra veckanPosted by Ziri 2009-05-13 05:42:49
God morgon på er, Ziri här!

Nu är vi uppe men idag var det inte jag som väckte Husse utan det var lill-husse fast jag var ju inte sen att hänga på när dom gick upp.

Nu är det snart två veckor sedan jag flyttade hit, helt otroligt hur fort tiden går! Jag trivs väldigt bra här, särskilt med barnen.

Jag hörde att Husse och Matte ska börja ge mig lite mer mat för dom tycker att jag börjar bli mager, det blir gott det.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, jag vet bara att på morgonen ska vi iväg till någon affär och köpa kläder till barnen men jag får väl inte följa med in säkert, Husse och lill-husse kanske är snälla och stannar ute med mig.

Vi hörs senare!

//Ziri

Bus tröttar ut mig!

Andra veckanPosted by Ziri 2009-05-12 18:22:42
Hej på er, Ziri här!

Det vart inget jobb för Husse idag för Crille och Kicki har fått barn imorse! Stort grattis till dom! Jag och Husse har vart iväg och rastat Hannibal, jag rastade honom sovande från bilen och Husse gick.

Efter lunch var vi på ett ställe som heter Mariebergsskogen. Det var jätteskojjigt där. Jag busade hela tiden. Det fanns massor av konstiga djur där men jag brydde mig inte så mycket om dom utan busade mest med Matte. Sen var jag trött kan jag lova, har sovit tills nu nästan så nu ska jag busa med allihop här!

Dom säger att jag har hälsat på dammsugaren men det har inte jag märkt, Matte säger att jag sov och inte ens höjde ett ögonbryn när den var alldelles bredvid mig men det har jag mycket svårt att tro!

Vi hörs!

//Ziri

Bilder

Andra veckanPosted by Ziri 2009-05-12 05:58:33
Hej igen, Ziri här!

Nu har Husse lagt upp några bilder på mig på ziri.jochnick.com om ni vill se hur jag ser ut.

Sju bilder vart det men det kommer väl fler allt eftersom antar jag.

//Ziri

Vaken!

Andra veckanPosted by Ziri 2009-05-12 05:38:33
Hej på er, Ziri här!

Imorse förstog nog inte Husse hur kissnödig jag var, jag pep och jag pep men han är inte snabb på morgonen. Tyvärr var jag tvungen att kissa på golvet medans han kämpade med strumporna. Det gjorde inget sa han och skurade på. Jag kissar nästan aldrig inne längre, bara som nu när det verkligen behövs.

Idag blir det jobba med Husse sen ska jag få hälsa på någon som heter dammsugaren säger dom, vi får se vad det är för typ.

Ha en bra dag!

//Ziri

Kvällskoll

Andra veckanPosted by Ziri 2009-05-11 21:41:10
Hej på er, Ziri här!

Nu har jag sovit riktigt länge men jag sover ju oftast mycket på kvällen så det är väl som vanligt.

Idag har jag fått mig en översyn kan man säga, klorna är klippta, inga fästingar hittade och vikten är kollad.

Kloklippningen gick sådär för Husse idag, vi är inte helt inkörda med hur mycket man kan klippa och jag är inte hundra på att sitta still så idag kom det lite blod ur en sporre men jag var duktig och tyckte inte att det gjorde värst ont så han fick klippa färdigt.

Vikten går stadigt uppåt, samma takt hela tiden så jag är nu uppe i 10,1kg.

En kul grej hände här förut, vi pratade med en granne och hon berättade att hennes kusin hade precis köpt en sån hund som jag är och hon tyckte att det var ett kul sammanträffande men det visade sig att hennes kusin är Anders som har min brorsa Balto. Världen är inte så stor ibland!

Sov så gott mina vänner!

//Ziri

Trött igen!

Andra veckanPosted by Ziri 2009-05-11 18:38:26
Hej på er, Ziri här!

Nu är jag trött kan jag lova. Det blev som så att jag fick följa med Husse till jobbet men det var lite kallt så jag fick sitta i bilen men jag såg Husse genom rutan hela tiden. Först var jag jätteduktig och satt och tittade på honom och Crille när dom kämpade med nåt hus sen var jag ännu duktigare och somnade.

När vi kom hem fick jag lite mat sen drog vi iväg på äventyr, jag och Husse för det var ingen annan hemma. Vi gick och vi gick sen kom vi fram till en lekpark och vet ni vilka som var där?! Jo det var Matte, lill-matte, lill-husse, Anna och Isa! Det tyckte jag var mycket roligt! Jag och Isa busade en del men Husse och Matte släppte mig aldrig från kopplet för dom är lite rädda att jag ska bli lite skadad som jag får lida för senare i livet. Men det gick bra och jag hade jätteskoj men man blir trött!

Husse säger att det ska klippas klor och vägas idag, det blir skoj det!

Nu måste jag vila och på tal om vila, i förmiddags så tog jag och Husse en liten lur på golvet. Husse var riktigt stel när han vaknade den gamla gubben! Tur att Matte hade kameran redo!

Vi hörs!

//Ziri

Next »