Ziris eskapader

Ziris eskapader

Om min blogg

Den här bloggen skriver jag för det är skoj och för att berätta för er om mina äventyr tillsammans med Matte, Husse, Lill-Matte och Lill-Husse. Hoppas att ni får lite trevlig läsning.Mvh Ziri

Busade värst!

NyhemkommenPosted by Ziri 2009-05-06 19:39:12
Åh herregud vad jag busade med dom! Nu måste jag nog sov.....zzz zzz zzz

Efterdyningar...

NyhemkommenPosted by Ziri 2009-05-06 18:53:07
Hej på er, Ziri här!

Tydligen blir man lite trött efter en arbetsdag ändå. Jag har sovit otroligt mycket på eftermiddagen, bara vaknat för att gå ut och kissa i stort sett. Kissandet har jag varit jätteduktig på idag, inte en olycka. Husse och Matte tycker att jag är jättebra på att gå ut och kissa och jag tycker att det är hur mysigt som helst när dom berömmer mig.

Min eftermiddagsmat åt jag upp direkt och då blev dom nöjda med mig och jag fick lite godis till efterrätt.

Nu har jag precis vart ute med Husse i tvättstugan och bokat tvättid. Det luktade jättemysko där så jag var tvungen att lukta runt ordentligt.

Nu är jag ordentligt uppvilad så nu ska jag busa ordentligt här med Matte, lill-matte och lill-husse så att dom somnar ordentligt. Husse sitter och titta på barnprogram och verkar lite trött den klenisen. Jag ska fundera på om jag ska skippa att kissa inatt så att han får sova (men antagligen vill jag ut).

Vi hörs säkert senare!

//Ziri

Arbetsdagens slut

NyhemkommenPosted by Ziri 2009-05-06 13:25:40
Hej på er, Ziri här!

Haha va fjantigt att jobba! Husse som brukar säga att han är trött efter jobbet!

Så här ser tydligen en arbetsdag ut för Husse: först äter man frukost, sen lämnar man lill-matte och lill-husse på deras dagis, sen hoppar man in i bilen, sen sover man i bilen för att sedan bli väckt av Husse som säger att vi har jobbat färdigt för idag. Lätt som en plätt! Husse säger att han faktiskt har varit utanför bilen och gjort saker men om jag har sovit så har väl han det också antar jag. Nu har vi solat en stund på baksidan här hemma, jag tycker att det är så himla skönt att ligga i solen och tugga på gräsmattan, fast Husse och Matte säger att jag inte får äta gräs, det som är så gott! Nu ska jag lägga mig inne och vila efter den "hårda" arbetsdagen. Det var faktiskt så fjantigt att "jobba" så jag inte ens åt upp all min mat jag fick efter "jobbet", man kan ju inte äta om man inte har gjort något fast det tycker tydligen Husse.

Husse och Matte har idag skickat in en hög med papper till något som heter Svenska Kennelklubben (SKK) så att jag ska finnas med där. Jag trodde att det räckte att jag fanns här men tydligen inte. Bara för att jag är född i Danmark så är det många papper som ska skickas hit och det.

Nog från mig för den här gången! Ha det skoj allihop!

//Ziri

Arbetsdag

NyhemkommenPosted by Ziri 2009-05-06 06:54:56
Nu ska jag med Husse till jobbet idag, spännande. Hoppas det går bra och inte är läskigt men det är nog ingen fara.

Vi hörs senare idag!

//Ziri

Nyvägd

NyhemkommenPosted by Ziri 2009-05-05 21:20:23
Hej på er, Ziri här!

Nu har Husse vägt mig och jag vägde in på 8400g, rätt stor tjej va? För tre dagar sen vägde jag 8000g så det är lagom säger dom.

Nu ska jag busa järnet en stund sen blir det kissa och sova.

God natt på er!

//Ziri

Tisdagen snart klar

NyhemkommenPosted by Ziri 2009-05-05 19:15:29
God kväll på er, Ziri här!

Nu är det snart kväll och jag ligger här och småvilar lite. Idag har jag vart med Matte, lill-matte och lill-husse medans Husse var på jobbet. Jag var lite busig mitt på dagen precis när Matte höll på att laga mat åt de andra barnen så då fick jag sitta i buren och det tyckte jag inte var roligt. Jag pep, ylade och hade mig men jag fick ändå sitta där ända tills jag lugnade ner mig så då somnade jag där och sov en stund istället och då tyckte alla att jag var så duktig. Idag har jag blivit kissnödig en hel del också så det har råkat komma ett par gånger inne men det är inte hela världen säger Husse och Matte, dom hade räknat med det för Matte är själv hemma stora delar av dagen med mig, lill-husse och lill-matte så hon har svårt att hinna med allt för jag är så snabb när jag sätter mig ner och kissar.

Husse kom hem precis när Matte gick till dagis med de andra barnen så han och jag tog oss en riktig värsting promenad. Han säger att det är bra om jag är lite trött innan jag ska åka bil och det är nog sant för då är jag ganska avslappnad i bilen. Jag sov till och med i bilen när han var inne i en djuraffär och köpte en present till mig, mer om den senare.

Sen åkte vi och hämtade barnen på dagis och då var jag jätteduktig och väntade i bilen för hundar får tydligen inte vara på dagis, fjantigt va? Jag skulle ju ha jätteskoj med alla banen!

När vi kom hem fick jag mat, kissade på golvet och sen fick jag min present men jag tror att jag förstod att det inte var för att jag kissade på golvet som jag fick presenten...men helt säker är jag inte. Det var ett jättehäftigt gummiben med hål i som den där lurifaxen till Husse gömde godis och leverpastej i. Herre gud vad jag fick hålla på för att få ut allt gott! Jag tycker att dom krånglar till det så för mig, varför inte bara ge mig MASSOR av godis direkt?! Men jag fick ut precis allt till slut iaf så tji fick Husse men jag blev väldigt trött av att hålla på med det där så då fick jag gå och lägga mig en stund.

Nu börjar jag undra vart Matte har tagit vägen, Husse säger att hon ska jobba hela natten men på natten sover man ju (och går ut och kissar iofs) men jobbar det gör man inte på nätterna.

Nu ska jag ta och vila lite till framför tv'n.

Ha det skoj alla kompisar!

//Ziri

Ny dag, nytt bus

NyhemkommenPosted by Ziri 2009-05-05 07:37:03
God morgon på er, Ziri här!

Jo nu är vi igång här, vi tog sovmorgon till 06.20 och det tyckte iaf Husse var skönt. Han var snäll och var ute och kissade med mig kl 0400 inatt också. På natten när vi var ute så regnade det och det tyckte jag var skumt som tusan, jag gick inte gärna ut i regnet men sen på morgonen när vi var ute så hade jag nog glömt att det var lite skumt med regn för då gick jag rakt ut i regnet utan att bry mig om det.

Jag lyckades kissa en gång till i min säng igår, det var tydligen inte så bra men sen på kvällen var jag duktig kan ni tro! Då ville jag så gärna gå ut och bajja så jag gick till dörren och pep lite så att Husse skulle förstå att jag ville ut. Han tog ut mig men han trodde inte att det skulle bli något, inget värst förtroende man har här inte! Men dom blev jätteglada här när dom såg att jag menade allvar.

Idag ska Husse till jobbet som vanligt och sen på eftermiddagen verkar det som att Matte ska till jobbet också så då ska jag få följa med och hämta barnen på dagis för första gången, det blir skoj det!

Nog från mig, nu ska jag se om jag kan hitta på nåt bus!

//Ziri

Bus med kompisar

NyhemkommenPosted by Ziri 2009-05-04 18:52:25

Hej kära vänner, Ziri här!

Ojojoj vilken eftermiddag jag har haft! Jag trodde att vi bara skulle ut och träna mig på att åka bil men tydligen skulle vi till My, Rossi och Tequila för min Husse och Matte skulle hämta mat åt mig av deras Matte och Husse. Oj vad vi busade! Jag och My sprang omkring som galningar! Rossi ville mest titta på men han var jättesnäll mot mig. Tequila vart så glad och busig så jag nästan vart rädd ibland men hon var också jättesnäll. Den där My kommer jag nog att ha mycket skoj med i framtiden.

Sen när vi kom hem var jag så trött så jag bara åt lite mat och sen stupade i min säng.

Nu har äntligen min Husse och Matte kommit på att jag tycker bättre om dom stora tuggbenen än dom där små, fjantiga som dom köpte åt mig i början. Jag är väl ingen liten bebis heller!

Nu är jag ganska trött efter alla dagens äventyr och efter att ha varit så duktig att jag bara kissat en gång inne idag att jag inte tror att jag kommer att orka skriva något mer idag men man vet aldrig.

Ha det skoj!

//Ziri

Next »